Laboratorio, järjestelmä ja yksikköteholähteet
Kepcolta kompakti ja ohjelmoitava 750W teholähdesarja.

Uusi 750W;n KLN sarja sisältää 11 mallia alueelle 0-600V/0-100A. Ulostuloteho on erittäin stabiili ja signaalin puhtaus korkealaatuista. Asetukset tapahtuvat todella nopeasti, jopa 0,08 sekunnissa. Ohjelmointi voi tapahtua etulevystä, analogia ohjauksella tai vakiona olevan RS 485 liitynnän kautta. GPIB ja LAN- liitynnät ovat tehdas asennettavia optioita. Teholähde on vain 1U korkea ja puolen räkin levyinen. Kaksi teholähdettä voidaan asentaa rinnakkain. Termostaatti ohjattu tuuletin vähentää melua. Korkeasta laadusta kertoo 3v takuu!

Modulaariset DC- kuormat
Kepco on kehittänyt uuden konseptin elektroniset ja ilmajäähdytteiset DC- kuormat teholuokkiin 1–5kW. Maksimi käsiteltävä jännite moduuleilla on 600V ja virta 600A. Toimintamuodot ovat; Vakiovirta; -jännite, -teho, -vastus, -konduktanssi tai oikosulku.

Järjestelmäintegrointi ja laajennus on helppoa
EL- sarja perustuu 1 tai 2-kanavaisiin 1kW – 5kW moduuleihin jotka ovat yhdistettävissä järjestelmäksi. Kaikki yksiköt voivat toimia joko master tai slave- muodossa ja toimitetaan joko ohjainpaneelilla ja näytöllä tai ilman. Maksimissaan 15 yksikköä voidaan yhdistää 75kW järjestelmäksi. Vakiona on analogia, USB ja RS 232 liitynnät. GPIB ja LAN optiona.

Käyttösovellukset ovat moninaiset.
EL- sarja soveltuu mainiosti käytettäväksi monissa tuotannon ja tuotekehityksen testaussovelluksissa kuten; teholähteet ja laturit, akut, generaattorit ja polttokennot.

USA, NY, on jo vuodesta 1946 valmistanut Laboratorio-, Järjestelmä- ja Yksikköteholähteitä. Yhtiö on alusta lähtien panostanut analogia tai digitaali-ohjelmoitaviin erittäin tarkkoihin teholähteisiin, joka onkin tehnyt Kepcon tuotteet erittäin suosituiksi mittaus- ja testausjärjestelmissä sekä laboratorioissa. Digitaalinen ohjaus on toteutettavissa joko GPIB (IEEE.488.2), RS232 tai VXI väylään. Tänä päivänä Kepco tarjoaa myöskin kattavan valikoiman modulaarisia yksikköteholähteitä teollisuus ja OEM sovelluksiin. Tuotteet ovat joko koteloituja tai avoimia piirikortti mallisia. Vakiotuotteina löytyy myöskin useita DIN-kiskoon kiinnitettäviä malleja yhdellä tai useammalla ulostulolla. Monet näistä omaavat hot-swap ja n+1 redundancy (varmistus) ominaisuudet. Kepcon teholähteet täyttävät kaikki kansainväliset turvallisuus EMI ja EMV directiivit ja useimmat tuotteet ovat myöskin CE hyväksyttyjä. Tuotevalikoima käsittää yli 500 vakiotuotetta teholuokkiin 10W – 3000W, jotka on esitelty 165 sivuisessa tuoteluettelossa. Tuoteluettelon lopussa on laaja-alaisesti esitelty erilaisia sovelluksia, kytkentöjä ja alan terminologiaa sekä taulukoita ja laskentakaavoja.
Tuoteluettelon voi tilata veloituksetta Profelecista.

Bipolaari-teholähde Kepcolta. 
Kepco Inc. joka on ollut uranuurtaja kehittämään teholähteitä jotka vaihtavat nopeasti polariteettia positiivisesta negatiiviseen on julkaissut uuden 1000W:n High Power BOP- version. High Power BOP (Bipolar Operational Power) on todellinen neljän neljänneksen ohjelmoitava jännite- ja virtalähde joka pystyy täydellisiin teholähde ja kuorma toimintoihin. Saavuttaakseen hyvän hyötysuhteen ja alhaisen lämpenemisen purettaessa tehoa, BOP muuntaa tehon edelleen käyttöön. Tämä tapahtuu käyttämällä PFC-kytkentää joka suorittaa kaksisuuntaista tehokertoimen muunnosta joka estää tehon muuttumisen lämmöksi.

BOP High Power on täysin ohjelmoitavissa joko vakiona olevan GPIB väylän kautta tai etupaneelissa olevien kytkinten ja ison graafisen näytön avulla.
Erilaisia aaltomuotoja saadaan valmiiksi laitteen muistissa olevista vaihtoehdoista tai vaativimpia aaltomuotoja voidaan generointi laitteessa olevan ohjelmoitavan generaattorin avulla. Kepco BOP High Power teholähteille myönnetään 5-vuoden takuu.

Älykäs Teholähde
Kepco Inc on kehittänyt täysin uuden laboratorio / järjestelmäteholähteen KLP joka laajentaa käyttöaluetta automaattisesti. KLP mallin raja-arvot eivät muodostu perinteisen teholähteen maksimijännite ja -virta alueen mukaan vaan se laskee automaattisesti jännite / virta rajat ja skaalaa käyttöalueen maksimitehon mukaan. Näin saadaan käyttöön laajennettu käyttöalue ilman lisähintaa tai investointia.

KLP tarjoaa 1200W tehon erittäin laajalla jännitealueella, jopa 300V ja vain yhden U:n korkuisena laite on erittäin vähän tilaa vievä. Tuuletus on järjestetty edestä taakse joka mahdollistaa laitteiden kasaamisen päällekkäin ilman tuuletusvälejä. Järjestelmä sovelluksia varten on GPIB, RS232 ja erotettu analogia ohjaus. Kaikki vakiona ja ilman lisähintaa.

INFO PDF