Associated Research Inc. on keskittynyt  ainoastaan sähköturvallisuus-testauslaitteiden valmistukseen.

Tämän tiukan keskittymis-strategian ansiosta on AR noussut maailman johtavaksi valmistajaksi. Heillä on enemmän alaan liittyviä patentteja kuin kenelläkään muulla. Tuotevalikoima kattaa jännitekoestuslaitteet, eristysvastusmittarit, suojamaatesterit, vuotovirtamittarit ja näiden yhdistelmät sekä mittausohjelmistot ja tarvikkeet.
AR hallitsee kaikki tarvittavat standardit kuten; UL, TUV, CSA, IEC, VDE, BSI ja erilaiset Euroopan normitOhjelmoitava AC Teholähde sähköturvallisuusmittauksiin.

Tuotteita on yli 30 erilaista joista löytyy sopiva kaikkiin tarpeisiin. Laitetarjontaa täydentää laaja tarvikevalikoima ja ohjelmisto-paketit.

HypotULTRA sähköturvallisuustesteri

– Kirkas kosketusnäyttö
– Laajennettu jännitealue 6kVDC
– Negatiivinen DCW- testaus
– Suora BAR-koodilukija liityntä
– Batchtest toiminto
– ProVOLT toiminto
– Sis. muisti 100 000 testitulokselle
– Mahdollisuus tallentaa 2000 testiaskelmaa
– Käyttäjä ja salasana suojaus
– IVI Drivers saatavilla

Ohjelmoitava AC Teholähde sähköturvallisuusmittauksiin

Associated Research on julkaissut uuden 1 kVA AC teholähteen AC1000 joka toimii saumattomasti Omnia 8100-sarjan sähköturvallisuusanalysaattoreiden kanssa. Teholähdettä voidaan käyttää erotusmuuntajana joka mahdollistaa verkkojännitteen säädön 110%:iin mikä on vaatimus useimmissa vuotovirta mittauksissa. AC1000 teholähdettä voidaan myös käyttää simuloimaan erilaisia tehosyöttöjä toiminnallisen testauksen yhteydessä. Hyödyntämällä Omnia 8100-sarjan menu rakennetta voi käyttäjä ohjelmoida ja tallentaa erilaisia jännite ja taajuus asetuksia AC1000:n muistiin josta ne ovat nopeasti kutsuttavissa laitteiden välisen PLC liitynnän kautta. Pyydä lisätietoja.

Omnia 8200-sarja tekee jännitelujuus ja maadoituksen jatkuvuustestit yhtä aikaa.

Associated Research julkistaa Uuden sukupolven Omnia 8200- sarjan. Sarja on edelleen kehitetty suositusta Omnia 8100-sarjasta ja on varustettu isolla TFT-näytöllä. Laite tarjoaa monia uusia ominaisuuksia. Näyttö on erittäin selkeälukuinen ja käyttäjä voi valita 4:stä eri väripaletista mieleisensä. Uutena on myös “My Menu”-toiminto jolla käyttäjä voi personoida näytön asetukset ja kehittää pikavalintoja haluamilleen toiminnoille. Tehokkuutta parantaa valmistajan kehittämä ainutlaatuinen DualCHECK- toiminto jolla voidaan suorittaa samanaikaisesti jännitelujuus ja maadoituksen jatkuvuus- testit (Ground Bond). Tällä saavutetaan nopeampi testaus ja parannetaan tuottavuutta. Alla ominaisuuksia.

  • Vaihelukitus mahdollisuus jännitteellisen tuotteen jännitelujuustestauksessa.
  • Kaikki toiminnot ja testitulokset täysin automatisoitavissa ja ohjattavissa tietokoneella.
  • Mahdollisuus tallentaa jopa 10 000 testiaskelmaa.
  • Patentoitu nopea SmartGFI käyttäjän suojausmenetelmä.
  • Patentoitu CAL-ALERT toiminto hälyttää automaattisesti kun kalibrointiaika lähestyy.
  • Patentoitu VERI-CHECK toiminto tarkistaa laitteen vikailmaisimien toiminnot automaattisesti.
  • Ramp-HI toiminto mahdollistaa testijännitteen ylösajon mahdollisimman nopeasti rikkomatta testattavaa tuotetta.

Amerikkalainen Associated Research Inc. on vuodesta 1936 lähtien keskittynyt vain ja ainoastaan sähköturvallisuus-testauslaitteiden kehitykseen ja valmistamiseen ja noussut maailman suurimmaksi valmistajaksi. Tuotteita on yli 30 erilaista joista löytyy sopiva kaikkiin tarpeisiin. Laitetarjontaa täydentää laaja tarvikevalikoima ja ohjelmisto-paketit.