CTC:n mittauslaitteiden edustus Profelecille. 
CTC Union valmistaa laajan valikoiman kannettavia Tietoliikenneverkkojen mittauslaitteita.
HCT- sarjan testerit ovat helppokäyttöisiä valikko-ohjattuja Protokolla Analysaattoreita varustettuina käytetyimmillä teollisuusstandardin mukaisille liitynnöillä kuten V.35, X.21 ja RS-530 / 449 / 232. Analysointi onnistuu ASYNC, SYNC (BSC), HDLC, SDLC, X.25, DDCMP, Frame Relay, SNA, PPP, SLIP, V5.1, V5.2, ISDN-D ja SS7 protokollille kuin myös BERT (Bit Error rate Testing) toiminto.  
HCT BERT- sarja on Dataliikenne- analysaattoreita joissa on vain BERT- toiminto. Sisäänrakennettuna on runsaasti erilaisia testimuotoja. Laitteet toimivat sekä testilähettiminä että vastaanottimina.
BTM- sarjan testerit ovat suunniteltu erityisesti E1 tai T1 liikenteen BERT analysointiin. Tutkia voidaan joko kehystettyä (Nx56/64) tai kehystämätöntä koodia sekä CRC ja BPV suorituskyky analyysia. Laite toimii sekä lähettimenä että vastaanottimena.
BTM10- sarjan analysaattorit omaavat samat toiminnot kuin E1/T1 BERT testerit lisättynä dataliikenne portilla ja laajemmilla analyysitoiminnoilla kuten Pulssinmuodon analysointi ja meno-paluu aika analyysin. Ne voivat myös toimia kuten CSU/DSU pudottamalla dataa suoraan datacom portista E1 tai T1 linjaan.
ALT- sarjan testerit ovat tarkoitettu analogisten kaksi- tai nelijohdinlinjojen lähetyslaadun mittaukseen. Lähetyslaadun (TIMS) mittauksen lisäksi on laitteissa Digitaalinen yleismittari (DMM) ja puhelinkoje. Mitata voidaan sovitusta, ylikuulumista, kohinaetäisyyttä jne.
CTC valmistaa myös LAN Kaapelointi testereitä ja Optisia tehomittareita sekä kaapelitutkia, OTDR  (Optical Time Domain Reflectometre). Lue lisää
Pyydä lisätietojaKompakti Kuitututka
CTC Unionin uusi kompakti valokaapelikuitututka OTDR-30A (Optical Time Domain Reflectometer määrittää vikapaikan optisessa tietoverkossa ja analysoi verkon kuntoa. Laite on kevyt ja saatu pakattua kätevän kokoiseksi kenttäkäyttöön. Käyttöliittymään ja automaattisiin mittauksiin on kiinnitetty erityistä huomiota jotta käyttö on helppoa ja nopeaa. Iso 5,75” LCD- värinäyttö on selkeä joka näkyy myös kirkkaassa päivänvalossa ja taustavalo takaa miellyttävän toiminnan myös illan hämärtyessä. Sisäinen NiMH- akku tarjoaa jopa 5-tunnin yhtämittaisen operoinnin. Mittaustuloksia voidaan taltioida 300 kpl laitteen muistiin josta ne ovat luettavissa lisä-analyyseja varten PC:lle joko sarjaliikenne liitynnästä tai USB- portin kautta. OTDR-30A toimii sekä 1310 ja 1550nm aallonpituuksilla. Mitta-alue on valittavissa 1,3 – 120km ja pulssin kesto 30ns – 2,5us.
Pyydä lisätietoja