Paperiton piirturi Näyttää, Tallentaa ja Lähettää.
Ecograph T asettaa uuden standardin piirturimarkkinoille lukuisilla uusilla innovaatioilla ja poikkeuksellisen viehättävällä hinta / laatusuhteella joka ensimmäistä kertaa alittaa perinteisten paperipiirturien hinnan. Ecograph T:llä voidaan korvata vanhat paperipiirturit ja päästään eroon työläästä kunnossapidosta eikä enää tarvitse ostaa kalliita kyniä ja paperia.

Ecograh on onnistuttu tekemään ulkomitoiltaan erittäin kompaktiksi (syvyys vain 170mm ) joka säästää tilaa. Käyttö on selkeää ja helppoa eikä vaadi mitään ulkopuolisia laitteita. Täysvärinäyttö on iso ja kirkas 4,7” johon saadaan näkymään trendit ( käyrät ), tarkat numeeriset tiedot, tolpat tai näiden yhdistelmät. Mittaustulokset tallennetaan omaan sisäiseen muistiin ja memory-muistikortille. Muistikortti voidaan lukita tai suojata jotta tietoa ei voida muokata tai muuttaa. Muistiin taltiointi on myös suojattu sähkökatkojen varalta.

Mittauskanavia on maksimissaan 6 kpl ja kaikki ovat yleiskäyttöisiä ( U, I, TC,RTD ). Suuri mittausnopeus ( max. 100ms ) takaa tarkat mittaukset myös nopeille ilmiöille. Yksi digitaalinen kanava on käytettävissä tapahtumien kirjaamisen, määrälaskuriksi tai tapahtuma ajan tallennukseen.

Erillistä teholähdettä kytketyille antureille ei tarvita koska Ecograph:issa on sisäänrakennettu 24VDC / 250mA teholähde.

Ecograph T on erittäin monipuolinen asetusten suhteen. Kaikkiaan 14 vapaasti asetettavaa mittausarvoa voidaan laittaa tarkkailemaan mittaussignaaleja. Hälytyksiä varten on 4 relelähtöä. Pyydä lisätietoja