Toimitamme mittauslaitteita ja – järjestelmiä teollisuuteen, tutkimus- ja koulutuskäyttöön sekä julkisille laitoksille.

Edustamme alan johtavia kansainvälisiä toimittajia. Uusien tuotteiden lisäksi tarjoamme myös käytettyjä laitteita ja vuokrausta. Toimintamme käsittää myös konsultoivaa ongelmanratkaisua veloituksetta. Käänny puoleemme luottamuksella.

Kuten tiedetään niin mitattavan kohteen emissio vaikuttaa mittaustulokseen. Lisäksi mittaustarkkuuteen vaikuttaa häiriötekijät kuten pöly ja muut häiritsevät tekijät. Optris on nyt tuonut markkinoille uuden CT- ratio anturisarjan joka hyödyntää kahta mittaussensoria ja on lähes emissioriippumaton. Toinen haasteellinen mittauskohde teollisuusympäristössä on alhaisen emission kohteet kuten metallit. Metallien emissio on alhainen normaalisti käytetyllä 8-14um alueella mutta paranee huomattavasti alhaisemmilla aallonpituuksilla. Optris on kehittänyt uudet anturit jotka hyödyntävät InGaAs- sensoreita jotka pystyvät mittaamaan 1,1um / 1,6um / 2,3um aallonpituuksilla metalleja luotettavasti. Uusi vesi +ilmajäähdytteinen Cooling Jacket suojakotelo mahdollistaa sijoituksen kuumiin kohteisiin.

IQCreator ohjelmisto
Aeroflex on päivittänyt IQCreator ohjelmiston, jonka avulla luodaan digitaalimoduloituja aaltomuotoja käytettäväksi sekä 3410 – sarjan RF-generaattoreiden, että PXI – generaattoreiden kanssa. Uusia ominaisuuksia ovat OFDM-modulaatio standardin IEEE 802.16 (2004) mukaisesti toteuttamaan WMAN/WiMAX signaaleja. WMAN signaalialusta tarjoaa niin FDD up- ja downlinkki kuin TDD – moodit. Seuraava päivitys tulee tarjoamaan myös OFDMA-modulaation IEEE 802.16 (2005) pohjalta. Muuta uutta ovat IQ Impairments-sivu, johon on koottu IQ virheet ja kohinageneraattorin asetukset sekä lisätty Clipping-funktio. Markkerien käyttöä on laajennettu toimimaan myös Multi-Carrier ja Tones signaaleilla. Päivitetty 1xEVDO downlinkki tukee usean käyttäjän (multi user) määrittelyä sekä kohinan (AWGN) lisäämistä tyhjille jaksoille.

IQCreator on ilmaiseksi ladattavissa osoitteesta: www.aeroflex.com/iqcreator