Vuokraus ja käytetyt laitteet
Toimitamme mittauslaitteita ja – järjestelmiä teollisuuteen, tutkimus- ja koulutuskäyttöön sekä julkisille laitoksille.

Edustamme alan johtavia kansainvälisiä toimittajia. Uusien tuotteiden lisäksi tarjoamme myös käytettyjä laitteita ja vuokrausta. Toimintamme käsittää myös konsultoivaa ongelmanratkaisua veloituksetta. Käänny puoleemme luottamuksella.

Mittauslaitteiden vuokraus
Jos tarvitset mittauslaitteita vain lyhytaikaiseen asioiden tutkimiseen tai analysointiin niin kalliiden laitteiden ostaminen voi rasittaa budjettiasi kohtuuttomasti.
Tai jos olet käynnistämässä pilottiprojektia jonka kestosta ei ole varmuutta niin kalliiden erikoismittauslaitteiden käyttö voi jäädä vähälle tai jopa hyllyyn pölyttymään.
Molemmissa tapauksissa voi laitteiden vuokraus olla edullisin tapa. Eurooppalainen yhteistyökumppanimme Leasametric vuokraa mittauslaitteita yhdestä viikosta
aina 3 vuoteen. Valikoima käsittää lähes kaikki mittauslaitteet ja toimitus tapahtuu yhdessä arkipäivässä EU:n alueella.

Käytetyt mittauslaitteet
Toinen vaihtoehto laitekulujen rajaamiseksi on käyttää käytettyjä laitteita. Käytetty laite on usein hinnaltaan vain puolet uuden hinnasta mutta kunnostettuna ja kalibroituna aivan vastaava. Leasametricillä on ISO9001 akreditoinnin omaava korjaus- ja kalibrointikeskus joka on käsitellyt yli 200 000 laitetta viimeisten 15 vuoden aikana. Kaikki laitteet kalibroidaan säännöllisesti.

Ostamme ylimääräiset mittauslaitteesi

Mikäli sinulla on jäänyt yli mittauslaitteita joita et enää tarvitse niin myy ne meille. Tarjoamme kilpailukykyisen hinnat ja rahat tilillesi nopeasti. Lähetä meille lista laitteistasi ja teemme tarjouksen.